Over het Dreamteater Akkrum

In 2014 bestond het Akkrumer Toaniel 50 jaar. Dat werd toen groots gevierd met het openluchtspel Akkrumer Dream. Na deze succesvolle voorstellingen is besloten het Akkrumer Toneel te verbreden en zo ontstond Dreamteater Akkrum.

Dreamteater Akkrum heeft als doel culturele initiatieven in Akkrum en Nes te nemen, te steunen en uit te voeren. Wij organiseren culturele activiteiten en evenementen zoals toneel- en theatervoorstellingen, festivals en film- en verhalenavonden. Kunst en cultuur leeft in ons dorp en dat enthousiasme willen we graag vasthouden. Samen willen we er van genieten maar we willen ook graag dat zoveel mogelijk dorpsbewoners er aan meedoen en daar deel van uitmaken.

Een droom omzetten naar werkelijkheid, hoe mooi is dat. Dat is ons doel. Daarvoor willen we ons graag inzetten. Ook het evenement ' Meet me at the Fountain ' en het Flowerpowerfestival begon met een idee, een droom. En uiteindelijk werden het beide grote evenementen waar hunderten dorpbewoners aan meededen en duizenden bezoekers op afkwamen. Wat een feest!

' If you can dream it, you can do it! ' Walt Disney zei het ook al.

Heb jij ook een droom, klein of groot, en heb jij hulp nodig bij de uitvoering, deel dit met ons! Maak hier je droom kenbaar en wie weet kan ook jouw droom een droom van Akkrum worden. Heb je een vraag, wil jij ons helpen, laat het ons weten.

Het bestuur van Dreamteater Akkrum bestaat uit Anneke Wiersma, Johannes van der Meer, John Gijsman, Jouke Poortman, Kees Middendorp, Marja Wiersma en Renskje Hietkamp.

UBUNTU | 17 mei 2024